søndag 4. januar 2009

Brønnøya en kald vinterdag

Kong Vinter har definitivt festet grepet her i Bærum. Gradestokken viser minus 11, og selv om snøen glimrer med sitt fravær er det gode muligheter for vinteraktiviteter utendørs. Familien bestemte seg for å benytte den siste dagen i juleferien til å ta en tur til Brønnøya, en perle på utsiden av Nesøya. Vi var ikke alene om å legge søndagsturen dit denne uka, og jeg var heller ikke den eneste som knipset bilder i det fine vinterværet.


Minner fra sommeren 2008.


Flotte snøkrystaller viser hvilken årstid vi befinner oss i.Endene bader og koser seg under brua. Tror ikke mange andre var fristet til å sjekke badetemperaturen...


En trapp som nok er mer innbydende varme sommerdager.


Det første vårtegnet eller tegn på at noe er i ferd med å skje med miljøet vårt? Det er vel ikke helt normalt å finne så store knopper på trærne 4.januar?

I morgen er det tilbake til hverdagen. Jeg må innrømme jeg gruer meg til kaoset jeg aner det blir når fire stykker skal ut av huset samtidig. Selv starter vi med planleggingsdag på skolen, noe som passer meg fint. Jeg tror resten av uka blir mer enn hektisk. Karakterene for første termin må være klare innen mandag, og jeg har dessverre ikke klart å komme gjennom alt jeg skulle enda. Min store trøst er at sola har snudd og at vi går mot lysere tider. Jeg gleder meg allerede til sol og sommer!


3 kommentarer:

Ingunn sa...

Så fine bilder! Du er flink, LK. Hvordan har du fått til den fine signaturen, forresten? Det må du vise meg i morgen. Jeg tar med te :)

LK sa...

Sitter og leker med photoshop. Synes bloggen min har vært litt kjedelig, så jeg fikk litt hjelp av min kjære til å lage signatur. Må bare jobbe med å få bort den svarte rammen rundt. Den vil jeg ikke ha.
Gleder meg til te;)!

Ingunn sa...

Gratulerer med dagen til deg også! Vi blogger viderere i 2009 :)