fredag 23. januar 2009

"The 7 things you don't need to know about me-meme"

Med skrekkblandet fryd oppdaget jeg at jeg er blitt tagget av Ingunn. Jeg har med andre ord måtte sett meg ned og lage en liste over 7 ting ved meg selv som ingen egentlig har interesse av å vite. Her er resultatet:


  1. Yndlingsfargen min er er hvit.


  2. Jeg synes det er bedre å gå på ski på fjellet enn i marka, og synes bortoverski og nedoverski er like morsomt.


  3. Jeg har aldri lest Ringenes Herre eller Harry Potter.


  4. Jeg mener de fleste filmer med Hugh Grant og/eller Colin Firth er gode filmer.


  5. Jeg har planer om å ta båtførerprøven (i håp om å bli noe mer enn den som stadig vekk får blåmerker over hele kroppen fordi jeg alltid må hoppe i land først og av og til bommer stygt).


  6. Jeg liker ikke fotball, men kan kanskje endre mening dersom herrelandslaget begynner å vinne igjen.


  7. Jeg hater soveposer!

Bloggnettverket mitt er relativt begrenset, men jeg tenkte denne utfordringen kanskje kunne sendes til elevene i håp om å skape noe mer liv rundt bloggingen. Jeg har derfor startet øverst på bloggrullene for hver klasse og gitt tilsammen 6 elever i oppgave å skrive en slik liste, samt sende utfordringen videre til andre bloggere. Mange av elevene mine, spesielt i 1STB har blitt flittige bloggere etter jul, men kanskje flere kaster seg på når de får en slik oppgave?Ellers er det endelig fredag igjen. Ukene går fort, men jeg er like sliten hver fredag ettermiddag. Det har vært en relativt rolig uke i og med at vi stort sett har hatt ulike skriveøkter med elevene. Nå er det derimot slutt; 180 oppgaver ligger og venter. God helg!

2 kommentarer:

Ingunn sa...

Viktig og nyttig informasjon - spesielt punkt 4, som jeg støtter fullt og helt :)

Ann S. Michaelsen sa...

Hehe, må bare le. Spennende å lese om disse nye sidene deres! Hvem skulle trodd det! Jeg noterer meg alt og grubler over hva jeg skal skrive selv!